عرق هل

خلاصه خواص هل (Cardamom) (نام علمی Elettaria cardamomum):

مقوی معده • نیرو دهنده • بادشکن • معطرکننده اغذیه نان و شیرینی • معطرکننده چای

عرق هل عصاره طلایی رحمانی

هل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است.

  1. چون هل به شکل قلب میباشد بنابراین تقویت کننده قلب است.
  2. بادشکن بوده و گاز معده و روده را خارج می سازد.
  3. تقویت کننده بدن است.
  4. تب را پایین می آورد.
  5. معالج سرماخوردگی است.
  6. ادرار آور است.
  7. هضم غذا را راحتتر میکند.
  8. اشتها آور است.
  9. برای برطرف کردن زخم های دهان دم کرده هل را در دهان مضمضه کنید.
  10. خوشبو کننده دهان است.
  11. برای تسکین گوش درد، گرد هل را در دهان بریزید.
  12. ضد مسمومیت است.
  13. برای برطرف کردن دل بهم خوردگی و تهوع، از دم کرده هل استفاده کنید.
  14. برای تسکین درد رماتیسم مفید است.
  15. ترشی معده را برطرف میکند.
  16. برای رفع بیماری های چشم مفید است.

هل گیاهی است که در مناطق حاره و گرم می روید. وطن آن هندوستان می باشد و حدود ۸۰% مصرف هل دنیا از هندوستان منشأ میشود.

این گیاه پایا و علفی است که شکل آن ساقه های هوایی و برگ های بهم پیچیده است که گاهی تا ارتفاع ۴ متر بالا میرود.

یک یا دو ساقه گل دهنده از قاعده ساقه های هوایی خارج میشود که دارای گل های کوچک به رنگ سفید یا سبز روشن می باشد.

میوه هل بیضی شکل، به مانند قلب و به رنگ زرد یا سبز روشن به طول ۱-۲ سانتیمتر است. دانه های معطر و مطبوعی به رنگ قهوه ای مایل به قرمز در آن وجود دارد که به مصرف ادویه و خوشبو کننده مشروبات و غذا ها میرسد.

 

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “عرق هل”

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای اجباری مشخص شده اند