عرق یونجه
خلاصه خواص یونجه (Alfalfa) (نام علمی Medicago Sativa):
معالج رعشه • تقویت اعصاب • تصفیه خون • نرم کننده سینه • قابض • سرشار از ویتامین برای کودکان
عرق یونجه عصاره طلایی رحمانی
خواص دارویی یونجه:
یونجه از نظر طب سنتی و قدیم ایران گرم است. البته تازه آن گرم است و تر و خشک شده آن گرم و خشک است.
- یونجه دو برابر اسفناج آهن دارد، بنابراین خون ساز است و برای کسانی که به کم خونی مبتلا هستند مفید است.
- یونجه به دلیل آن که دارای بسیاری از مواد معدنی مفید می باشد، شیره آن برای بچه هایی که در حال رشد هستند و استخوان های محکمی ندارند بسیار مفید است. حتی امروزه پودر این گیاه را در داروخانه ها می فروشند که آن را میتوان برای بچه های شیرخوار استفاده کرد.
- یونجه را به صورت تازه و همراه با جوانه با سالاد میل می کنند. جوانه یونجه را به صورت بسته بندی شده می توانید از سوپر مارکت ها خریداری کنید.
- عرق یونجه ملین است.
- یونجه به دلیل دارا بودن آهن برای درمان بیماری راشیتیسم مفید است.
- عوارض کمبود ویتامین ث با خوردن عرق یونجه بهبود پیدا می کند.
- یونجه در بسیاری از کشور های پیشرفته به تازگی به مقدار زیاد به جای اسفناج استفاده می شود.
- با همه مزایایی که یونجه دارد در خوردن آن نباید زیاده روی کرد زیرا بسیار نفاخ است.
- ضماد پخته یونجه را اگر روزی چند بار روی اعضایی که رعشه دارند بگذارید، آن ها را شفا می بخشد.
- تخم یونجه قاعده آور است و برای این منظور تخم یونجه را به صورت دم کرده مصرف می کنند.
- دم کرده یونجه درمان اسهال است.
- نرم کننده سینه و تسکین دهنده سرفه است.
- عرق یونجه حاوی مقادیر زیادی ویتامین است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.